Helle Klein anordnar stödgala för ärkeflatan Olga Goldman; Sebbe Stakset är kritisk

Ärkeflatan Olga Goldman och hennes stödstrumpa Helle Klein

Ärkeflatan Olga Goldman och hennes stödstrumpa Helle Klein

Som ni kanske minns så försökte ärkeflatan Olga Goldman mörda Janne Josefsson natten mot den 28:e april efter att han uttalat sig kritiskt om Sveriges extremfeminister. Flatan greps och har sedan dess stått häktad i väntan på rättegång. Men nu har Helle Klein tillkännagett att hon ska anordna en stödgala för denna lesbiska psykopat.

För den som missade gärningen när den skedde finns den att läsa om i vår artikel här. Den vänstra flatan på bilden ovan försökte som sagt skjuta ihjäl Janne Josefsson med en Magnum 44, men missade varenda skott hon avfyrade och fick därefter ge sig för polisen. Josefsson ska ha varit uppskakad efter mordförsöket, men sägs vara i bra hälsa nu, lyckligtvis. Vad det gäller ärkeflatan så genomgår hon för närvarande en stor sinnesundersökning hos rättspsykiatrin där man ska avgöra om hon är psykiskt frisk nog att kunna åtalas och hållas ansvarig för brottet. På Hänt i Sverige inser vi direkt att hon, precis som alla andra flator, är psykiskt sjuk – men detta ska naturligtvis inte göra att hon får gå fri.

Men som sagt så har Helle Klein nu tänkt anordna stödgala för Goldman, som enligt Klein är offer för ”ett justitiemord av grövsta mått”. Hon anser att det Goldman gjorde var ”helt berättigat med tanke på omständigheterna”. Klein ska ha säkrat att sådana band som Antipatriarkatets Rödstrumpor, Död Åt Alla Män, Flator Med Vapen och Förenade Kvinnogardet spelar på denna gala, mycket militanta och frispråkliga könsaktivister. Om allt går vägen så ska den även direktsändas av SVT, och naturligtvis ska Jonas Gardell vara programvärd. Klein hade också tänkt sig att Gudrun Schyman skulle vara med och organisera evenemanget, men tydligen är hon nu för upptagen med sin performance art, varför det inte gick vägen. På Hänt i Sverige ryser vi åt blotta tanken att denna gala ens ska tillåtas…

Sebbe Stakset

Sebbe Stakset

Detta tilltag har dock gett upphov till mothugg från oväntat håll. När Sebbe Stakset hörde talas om denna stödgala begärde han direkt ordet i vår tidning, och vi har därför låtit honom framträda oredigerad i följande stycke.

ey gussen lixom va denna jävla hbt-bitch försökte ju lixom mörda janne josefsson lixom bah. ey det är inte rätt mannen. jag själv har cuttat upp dussintals män, men de va heder i de. de e ingen heder i å ta sin revolver å försöka mörda janne lixom bah. han hade inte gjort något. å dessa förbannade flator… jag hade en gång en flata som flickvän. hon fungerade inte alls i sängen och var dyngful som bara den. ey förstår inte hur ja nånsin tog in na men ja tror ja var för stenad på meskalin vid tillfället. ja tror inte ja tänkte mig för lixom bah. började oroa mig efter det. tänk om ja en da e så stenad att jag kör på en man? då måste ja ta fram kniven och cutta upp honom innan nån annan hör om de. ey helle klein är en galen subba som inte alls borde ordna denna konsert. gör hon de så kommer kartellen va där å cutta upp varenda flata vi ser. å alla bögar oxxå va! hejdå från mej.

Vi tackar Sebbe Stakset för denna intelligenta replik. Från Hänt i Sveriges sida tar vi avstånd från rapparens tilltänkta våld, men HBT-samhället ska ändå veta att vi inte kommer glömma detta. Man anordnar inte stödgala för en mördare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s