Svenskarnas Parti i gemensam aktion – urinerade på Olof Palmes grav

Olof Palmes grav, innan man urinerade på den

Olof Palmes grav, innan man urinerade på den

Olof Palmes grav har fått utstå mycket vandalisering under årens lopp. Man har sprejfärgat den med grafitti, man har gått loss på blommor, man har sågat ned träd och man har täckt över den med bråte. Men inget av detta kan mäta sig med det företrädare för Svenskarnas Parti nu gjort sig skyldiga till.

Det hela började med en krogrunda under fredagskvällen. Stämningen var upprymd efter hur mycket spö man hade gett invandrarna under den gångna veckan som del av medborgargardet. Det spelades Skrewdriver-låtar och det lyssnades på marscher från tredje riket. Naturligtvis drack man även mycket alkohol, vilket föranledde många toalettbesök. Men då kom en i sällskapet plötsligt på en idé. ”Vad sägs om att vi slutar gå på toa nu och istället beger oss ut till Olof Palmes grav och tömmer blåsorna där?” Alla närvarande partimedlemmar slöt upp direkt och insåg att det skulle fullständigt förgylla kvällen. Så man avslutade sina ölburkar och började marschera i riktning mot Adolf Fredriks kyrka.

Svenskarnas Parti på marsch

Svenskarnas Parti på marsch

Väl där var man mycket ivrig att äntligen lätta på trycket, men Sturmführer Bergman vägrade låta sina mannar göra ens detta utan den disciplin partiet gjort sig känt för. Därför ställde man sig nu i en perfekt cirkel runt graven, alla tolv män närvarande, och förberedde sig. Han vände sig åt var och en i tur och försäkrade sig att de hade det urin de behövde; de svarade alla med att nicka. När detta var klart utbrast han ”fri eldgivning!”, varpå urinet började flöda i stora volymer över graven. Snart såg den ut såhär istället:

Olof Palmes grav efter att Svenskarnas Parti urinerade på den

Olof Palmes grav efter att Svenskarnas Parti urinerade på den

Då denna aktion var en brott mot griftefriden avlägsnade sig partimedlemmarna fort från platsen efteråt. Inte ens vi på Hänt i Sverige hann få ett ord med dem, och vi fick intrycket att de inte vill framträda med namn i just detta ärende. Men en som däremot ville framträda var Anna-Lena Ludenjude, känd för sådana böcker som ”De äckliga nassarna”, ”Lika bruna som min avföring” och ”Smygnazistiska extremfascister på högerkanten – en bok om Kristdemokraterna”.

Anna-Lena Ludenjude

Anna-Lena Ludenjude

– Så, Ludenjude. Vad har du att säga om detta?

– Detta är ren skandal! Att man vanärar denne mans grav med sitt urin!

– Hur tycker du de annars skulle ha gått tillväga för att markera sitt avståndstagande mot Palme?

– Man ska inte ta avstånd från Palme! Man ska omfamna honom! Han var den sorts sofistikerade man Sverige behövde! Det är tack vare honom Sverige endast är 80% etniskt svenskt i dag och inte 99% som innan!

– Det är starka argument mot honom, hur han förändrade Sverige. Men tycker du inte denna protest är ett tecken på att man inte låtit den så kallade ”extremhögern” vara med i debatten tillräckligt? Sådana som du har fått demonisera dessa människor utan att de ens fått komma till tals.

– Man ska inte låta extremhögern tala! För då kan de övertyga människor! Och det är inte i enlighet med demokratiska principer!

– Vi hade inte för avsikt att låta dig upprepa samma förtorkade retorik du alltid gör i vår fina tidning. Vi tycker bara du skulle ta dig en tankeställare – om nationalister tilläts debattera för sina åsikter så kanske de inte skulle behöva urinera på gravar på detta vis.

På Hänt i Sverige har vi bara en sak att säga om Svenskarnas Partis aktion: Där fick han!

7 thoughts on “Svenskarnas Parti i gemensam aktion – urinerade på Olof Palmes grav

  1. Först tänkte jag, ”va fan?”, sen kom jag ihåg vart länken skulle leda till och i slutet skrattade jag faktiskt rätt gott åt er artikel. Det bästa var antingen den koordinerade urineringen eller Anna-Lena Ludenjude😀

  2. sätter frågetecken vid sanningsinnehållet i detta.

    Jag skulle, trots jag avskydde Palme, aldrig göra så – en mans grav är en helgedom – även över den första politiska opportunisten som sköt startskottet för dagens elendiga islamisering av ett nordiskt land.

  3. Njae….kan ju kännas fint för offren för Olof Palmes politik att protestera på något sätt…men i framtiden borde nog resterna kremeras och strös i havet så platsen inte blir en kultplats för marxister…&..nysossar….

  4. Olov Palme var hatad och förtalad av hatiska galningar inom massmedia. Detta som skrevs i diverse tidningar om Olov triggade troligtvis i gång hans mördare. Svensk press, anser jag, har delvis ansvar för det som hände Olov Palme. Olov var en intelligent person och fredens man som stod upp för de förtryckta och fattiga i världen. Han vågade fördöma högern i USA som bombade och dödade oskyldiga barn och vuxna i Vietnam. Heder åt denna person. En annan sak, det ser ut som om det har regnat på graven eftersom löven på marken en bit från gravstenen är våta. Således tro inte på allt ni läser i ljugande massmedia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s