Erik Ullenhag lanserar integreringsprogram för svenskar

Svenskar ska tvingas ha somalier i sina hushåll

Svenskar ska tvingas ha somalier i sina hushåll

Svenskarnas respons på de gångna invandrarkravallerna har varit tämligen kritisk. Det som politiker och massmedia beskrivit som ett rop på hjälp beskriver medelsvensson snarare som samhällsfarligt sabotage. Det har fått integrationsminister Erik Ullenhag att lansera ett program för att integrera svenskarna i mångkulturen, så de ska bli av med det ”rasistiska förhållningssätt” de lider av, som han ser det.

Notan för kravallerna har nu kommit in. Massmedia rapporterade i förrgår om att de hade kostat 63 miljoner kronor hittills, och då är det ju inte heller helt över än. Många svenskar tycker att vi borde börja skicka tillbaka dessa bråkmakare, men Ullenhag håller inte alls med. Han vill istället anordna integreringsprogram för etniska svenskar, så att de kan fungera i det nya Sverige. Specifikt ska detta bestå i att alla hushåll bestående till 100% av etniska svenskar ska tvingas ha en somalier eller annan afrikan boende hos sig.

Integrationsminister Erik Ullenhag

– Det var när jag fick höra om medborgargardet som jag insåg att något måste göras, säger Erik Ullenhag till Hänt i Sverige. Före det hade jag visserligen haft sådana planer i tankarna, men trodde inte de faktiskt skulle behövas. Men dessa ”svenska” ligister visar hur allvarlig situationen är. Nedtryckta människor tillåts inte protestera ifred!

Medborgargardet han talar om är förstås de nationalister och fotbollssupportrar som gav sig ut på gatorna och kväste invandrarkravallerna, vilket säkerligen besparade samhället åtskilligt med pengar. I vårt nya Sverige fick de dock se sig gripna för försök till brott, till skillnad från invandrarna.

En somalier anländer från buss

En somalier anländer från buss

De första slumpmässigt utvalda testhushållen fick sig en inneboende somalier redan igår, och mot slutet av veckan hoppas man ha placerat inte mindre än 5 000 somalier och andra afrikaner i svenska hushåll. Alla ensamkommande barn som anländer till Sverige från Afrika ska också direktplaceras i dessa hushåll. Vägran att inhysa den afrikan man får tilldelad sig ska ge saftiga böter vid första brottet, anstaltsplacering från och med det andra.

– Genom att de får ha somalier boende hos sig hoppas jag att detta kan höja de etniska ”svenskarnas” kulturella nivå en aning, fortsätter han. För att inte tala om hur bildade de kommer bli när de får direktkontakt med all denna afrikanska vetenskap! Illa ställt som det är så har gemene svensk inte en susning om alla de vetenskapliga genombrott afrikaner har gjort under årens lopp. Svenskarna är minsann ett dumt folk.

Svenska barn tvingas dela dubbelsängar med somalier

Svenska barn tvingas dela dubbelsängar med somalier

På Hänt i Sverige är vi naturligtvis helt förskräckta över Ullenhags diktatoriska tilltag, men vi tog ändå oss för att fråga honom om detaljerna i hans planer, så våra läsare vet vad de har att vänta sig.

– Så dessa svenskar som kommer få somalier tvångsplacerade hos sig. Kommer de få någon ekonomisk ersättning för detta åtminstone? Jag menar, som det är nu får ju de som driver flyktingboendena ut rent hiskeliga summor.

– Ekonomisk ersättning för förmånen att bli kulturberikad? Är du helt galen, människa?

– Men dessa somalier kommer ju kosta svenskarna pengar.

– De får väl spara lite på all struntkonsumtion. Tar pengarna slut kan de ändå gå till socialen.

– Har du ens frågat somalierna själva om de vill tvångsplaceras på detta vis?

– Det kommer naturligtvis att medföra umbäranden för dem att behöva leva med svenskar, men somalierna är ett generöst folk. De är villiga att göra denna uppoffring för att lyfta upp svenskarna kulturellt.

– Vilken älskvärd människa du är, Ullenhag, som kommer med förslag som dessa. Nåväl, vi får tacka för intervjun.

4 thoughts on “Erik Ullenhag lanserar integreringsprogram för svenskar

  1. Häng jäveln! Om min familj skulle bli tvingade att ha en brottsling i huset hade detinte varat länge, polisen skulle ha hittat brottslingen med en pil genom skallen efter knappt 10 minuter från det att brottslingen kom till huset.

  2. Ullenhag verkar vara fullständigt omedveten om verkligheten!!!!! Man tar sig för pannan i förtvivlan över att en ledande politiker i vårt land kan vara så sanslöst naiv!!!!!

  3. Ping: Drömmen om ett somaliefritt Sverige | Hänt i Sverige

  4. Ping: Upp till kamp för rätten att tala klarspråk om somalieproblemet! | Hänt i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s