Mona Sahlin tagen på bar gärning med att tända eld på bilar

Mona Sahlin bränner bilar; bredvid henne Alex Bengtsson från Expo

Mona Sahlin bränner bilar; bredvid henne Alex Bengtsson från Expo

Det har uppmärksammats att konkurrerande tidningar som Aftonbladet och Expressen betalat ligister för att de ska tända eld på bilar, så att dessa tidningar ska få bra bilder. Men nu har Hänt i Sverige kommit fram med ett scoop som slår även detta: Mona Sahlin och Alexander Bengtsson, båda från Expo, togs på bar gärning med att tända eld på bilar!

Det hela började på ett schemalagt internt Expomöte under onsdagen. Bengtsson kom då med sitt vanliga gnäll om att ingen brydde sig om vad han skrev, annat än de som fick betalt för att göra det. Man tog inte honom på allvar, helt enkelt. Spåren av att ha tillbringat grundskolan i särklasser satt fortfarande i. Mona Sahlin, som har en särskild empati för förståndshandikappade människor som Bengtsson, kände då ett behov av att muntra upp honom. Eftersom det pågick kravaller som hon varit mycket delaktig i att starta tänkte hon att de kanske kunde gå ut och personligen delta i dessa ”festligheter”, som hon betraktade dem, så att han inte skulle vara så deprimerad.

Så kvällen efter detta gav de båda sig ut på förortsgatorna och fjuttade eld på de ”onda kapitalisternas” energislukare, deras personbilar. Det skulle minsann få Bengtsson på bättre humör, det skulle få honom att inte känna sig som den förlorare han är. Men det de inte hade räknat med var att Hänt i Sveriges fotograf Anton Vestin var på plats. Han kunde knappt tro sina ögon när han fick se denna duo ute på gatorna, då de han hittills fotograferat mest bara varit namnlösa invandrare och maskerade vänsterhuliganer. Men då plötsligt stod vänsterns intellektuella elit där mitt framför honom!

Han bestämde sig för att förfölja dem för att se just vad de hade i åtanke, och tog löpande bilder i smyg. Hade de tänkt göra något mer än att bara bränna bilar, månntro? Något komiskt bevittnade han hur Bengtsson nästan fjuttade eld på sig själv när han försökte tända sin molotovcocktail. ”Ack att den där lilla flaskan inte exploderade”, tänkte Anton för sig själv. Medan Bengtsson hade problem att hantera detta eldredskap fann sig Mona snart nog i ett mycket ivrigt sinnestillstånd och satte eld på bilar på löpande band. Varje gång hon såg en ny bil stå i lågor gav hon ifrån sig ett glädjetjut. Hon tycktes intala sig att ägaren till varenda bil hon förstörde var en sverigedemokrat – eller än värre, tillhörde Svenskarnas parti eller någon av de oberoende nationalistiska organisationerna.

Anton Vestin tog sig dock en närmare titt på de förkolnade bilvraken Mona lämnade efter sig och insåg att flera av ägarna faktiskt var medlemmar i Feministiskt Initiativ. När Anton fick se det visste han inte vad han skulle vara mest förundrad över – att Mona Sahlin brände bilar tillhörande vänsterextremister såsom hon själv, eller att kvinnor faktiskt tror de kan framföra bilar. Men då han insåg att det bland offren för Monas förödelse fanns åtskilliga oskyldiga människor tog sig Anton för att ringa polisen, som snart nog kom och grep Mona och Alex. Vad som händer dem nu vet inte vi på redaktionen, men förhoppningsvis förpassar man duon till lämplig psykanstalt under en lång tid framöver.

2 thoughts on “Mona Sahlin tagen på bar gärning med att tända eld på bilar

  1. Ping: Hänt i Sverige behöver din hjälp att nå ut | Hänt i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s