I dag fyller samkönade äktenskap i Kalifornien fem år. Hur har det gått sedan dess?

Bögar på gatan

Bögar på gatan

San Francisco är utan tvekan världens mest ökända bögnäste. Under 2008 pågick en intensiv strid här angående ”proposition 8”, ett lagförslag som försökte fastställa att äktenskap bara är mellan en man och en kvinna. I folkomröstningen som följde om lagen vann den brett stöd, men underkändes ändå av delstatens Högsta Domstol. Hänt i Sverige skickade i dagarna ett kamerateam till staden för att se hur det står till där nu, fem år efter att samkönade äktenskap legaliserades. Vi varnar för stötande bilder!

Kalifornien blev 2008 den andra delstaten vars myndigheter kapitulerade inför homomaffian. Trots att väljarna klart markerade sitt avståndstagande inför en omdefinition av äktenskapet föll deras motstånd på föga i delstatens sodomitinfesterade rättssalar. Vi på Hänt i Sverige tog oss för att undersöka hur Kalifornien förändrats sedan dess. Hur är det att gå på gatorna där i dag?

Svart man på gatan

Svart man på gatan

Det första som mötte våra ögon efter att vi lämnat flygplatsen var en naken svart man gående på gatan. Det enda han hade på sig var sina skor samt en väska han bar över axeln. Att heterosexuella skulle gå omkring på gatan på detta sätt skulle aldrig accepteras, men homosexuella har som bekant särskilda rättigheter. För ett halvsekel sedan kunde svarta bli tvungna att använda segregerade dricksfontäner – nu kan de istället bli del av en privilegierad minoritet som har rätt att vara offentlig med sin sexualitet.

Män leker lekar

Män leker lekar

Något senare hade vi framför oss en hög med praktiskt taget nakna män som lekte någon slags lek. När vi steg närmare insåg vi att de körde en särskild upplaga av spelet Twister, som i dess normala utförande är relativt populärt i USA. Men dessa perverterade individer tycktes ha sexualiserat spelet för att bättre passa sina egna preferenser. Det tycktes mest bara vara en ursäkt för att få tränga in sina könsorgan i varandras ändtarmar.

Prygling på gatan

Prygling på gatan

Strax därefter fick vi beskåda hur en man pryglade en annan man med en träbit, uppenbarligen som straff för något han hade gjort. Naturligtvis var detta även ett uttryck för ”parets” sexualitet, precis som allt annat i sodomiternas liv. Kan de göra något till perversion, så gör de det.

Polisman blir avsugen

Polisman blir avsugen

Man skulle kunna tycka att polisen borde sätta stopp för detta spektakel, men tydligen är dessa av samma skrot och korn som pederasterna. Dessa män i uniform gör sannerligen rätt för epitetet ”snutbögar”. Det ryktas att allt en man som åker fast för något brott behöver göra i dagens Kalifornien är att ge polismannen en avsugning, sedan går han därifrån som fri man.

Familjeliv i dagens Kalifornien

Familjeliv i dagens Kalifornien

Familjelivet i dagens Kalifornien har sannerligen ändrat karaktär. I mitten av 1900-talet bestod den typiska familjen av en gift man, en gift kvinna och deras två till fyra barn. Sedan gick det under 80- och 90-talen genom en fas med ensamstående mödrar, för att nu ha blivit en konstellation bestående av ett varierande antal vuxna homosexuella samt deras minderåriga sexleksaker. Ovanstående plansch är från en kampanj som uppmuntrar människor att slå sig samman i hushåll istället för att bara vandra på gatorna med sin sexualitet. Som del av kampanjen informerades det också om hur man gick tillväga för att adoptera barn.

Det kan inte understrykas nog hur mörk vår slutsats är av hur det har gått under dessa fem år. Delstaten har inte blivit mindre än ett nytt Sodom! Vi kunde inte ge oss av därifrån fort nog, och vi hoppas att dessa bilder kommer avskräcka våra läsare från att någonsin bege sig dit.

2 thoughts on “I dag fyller samkönade äktenskap i Kalifornien fem år. Hur har det gått sedan dess?

  1. Ping: Hänt i Sverige behöver din hjälp att nå ut | Hänt i Sverige

  2. Ping: RFSL mörkade rapport om utbredd HIV bland homosexuella | Hänt i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s