Jonas Gardell i uppmärksammat gräl med Levengood över Yohio

Spricka mellan Levengood och Gardell?

Spricka mellan Levengood och Gardell?

Det ”gifta” paret Jonas Gardell och Mark Levengood är ofta i nyheterna, mediekåta som alla homosexuella är. Nu har det än en gång uppdagats att de inte kunnat hålla sina perversioner innanför hemmets väggar, efter att Levengood under torsdagsmorgonen sprang ut ur den gemensamma bostaden i bara kalsongerna.

Det hela började när de tittade på Melodifestivalen för två månader sedan. Sodomitparet hade bunkrat upp sig med chips tillsammans med sina två adoptivbarn, på det sätt de ofta gör under hemmakvällar som dessa. Men nu hade Levengood gått och grämt sig över något. Hade Gardell fortfarande kvar sina perversa lustar för sin ”äkta halva” såsom förut? Eller hade glöden försvunnit? När det blev dags för Yohio att uppträda dreglade Gardell chipspåsen full med saliv, helt betagen av den lilla förvirrade pojken. Det gick då upp för Levengood att Gardell hade mer åtrå för Yohio än den ”man” han hade varit i ett förhållande med sedan tre årtionden tillbaka. Han sa inget vid tillfället, men ett frö hade nu verkligen såtts i hans sinne.

Under de kommande veckorna började Gardell följa Yohios alla medieframträdanden. Han köpte tidningar för att de hade intervjuer med honom, han såg på TV-program där han var med, och han lyssnade på pojkens musik dagarna i ända. Levengood såg avundsjuk på och undrade om han kanske själv skulle skaffa sig en egen Yohio. Det är nog ingen fler än Yohio själv som uppträder som japansk flicka i Sverige, men borta i Japan skulle han säkerligen hitta en, tänkte han. Så han började öppet prata om den idén med Gardell, för att försöka reta upp honom. Gardell ignorerade dock mest honom bara, övertygad som han var att han aldrig skulle göra slag i saken.

När de vaknade upp i morse var Yohio på TV-rutan ögonblicket de slog på apparaten. Avundsjuk sa då Levengood till Gardell: – Jag kanske skulle flytta till Japan och skaffa mig min egen lilla Yohio. Varpå han svarade: – Men gör det då, jag bryr mig inte! Därefter sprang Levengood rakt ut ur lägenheten i underkläderna, förbi lekande barn och människor på väg till jobbet. Och helt plötsligt var sodomitparet i mediefokus igen.

För oss på Hänt i Sveriges redaktion ter sig dessa två individer helt abnorma, och vi undrar just vad för fel det är på dem. Orsakar homosexualiteten allt detta bisarra beteende? För att få svar på frågan sökte vi upp den expert på homosexuella som vi även intervjuat för en tidigare artikel, Christer Åberg på apg29.nu.

– Hörru, Christer. Våra läsare undrar nog varför man beter sig på detta vis? Varför fluktar Gardell över en svensk pojke som klär ut sig till japansk flicka? Och varför blir Levengood så svartsjuk?

– Till Hänt i Sveriges läsare vill jag bara säga: När det gäller homosexuella så överträffar verkligheten sagan! De äter varandras avföring, de smittar sig medvetet med HIV, minst 80% av dem är sprutnarkomaner. Och de har ingen impulskontroll överhuvudtaget! Det vi sett nu är bara ännu ett utslag av deras sjuka läggning!

– Vad tror du händer nu?

– Jag tror inte Levengood menar allvar med att flytta ända till Japan. Jag tror han kommer skaffa sig en liten hyresrätt i Rinkeby och locka hem några turkiska pojkar att ha att gråta ut med. När vuxna homosexuella män som Levengood här blir deprimerade  söker de sig ofta tillbaka till barndomen, och det bästa sättet för dem att göra det, såsom de ser det, är att ha sexuellt umgänge med småpojkar. Med andra ord förvandlar deras nedstämdhet dem till pedofiler!

– Så med andra ord borde barn i Sverige vara på vakt mot Levengood nu?

– Det finns ingen tvekan om det. Jag ska själv försöka ordna så deras adoptivbarn blir omhändertagna av socialtjänsten också, de ska inte behöva utsättas för de risker det innebär att ha två (eller nu en) bögar i hushållet. Och småbarnsföräldrar bör verkligen hålla sina barn borta från sodomiter, särskilt den deprimerade Levengood.

– Det är lovvärt av dig att göra det. Tack för intervjun.

6 thoughts on “Jonas Gardell i uppmärksammat gräl med Levengood över Yohio

  1. Ping: Förvirrad Levengood till Yohio: Du vinner Eurovision! | Hänt i Sverige

  2. Ping: Internationell media om Hänt i Sverige: Ett makalöst genombrott! | Hänt i Sverige

  3. Ping: RFSL mörkade rapport om utbredd HIV bland homosexuella | Hänt i Sverige

  4. Ping: Westboro Baptist Church kommer till Sverige för att protestera mot homosexualiteten | Hänt i Sverige

  5. Jag hoppas att detta är ett vidrigt skämt eller att du är rejält psykiskt sjuk. Jag kräver att du ber om ursäkt till Levengood, Gardell och deras familj. Sök sedan vård och försvinn åt helvete.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s