Breivik gjorde rent hus med första maj-firande – alla bilder här

Breivik slog till mot första maj-firandet

Breivik slog till mot första maj-firandet

Som vi rapporterade om igår hade Anders Breivik då flytt anstalten och begett sig till Sverige för första maj-firandet. Nu vet vi varför. På Stockholms gator ligger tiotals människor döda efter att Breivik återigen slagit till med en massaker under demonstrationerna. Eller som vi på Hänt i Sverige skulle uttrycka det: 77-0 för Breivik mot socialisterna i första halvlek, 36-0 (hittills) i andra.

När vänstern även detta år tog till gatorna för att demonstrera för (ännu) högre löner, högre bidrag, kortare arbetstid och allt annat de vill ha, kunde de inte ha någon aning om vad som väntade dem. Eller, åtminstone inte ifall de inte läser Hänt i Sverige, för vi förvarnade faktiskt dem om vad som tycktes vara på väg att hända. Men, de lyssnade inte, och nu ligger åtminstone 36 personer döda på gatorna.

Breivik slog till mot första maj
Precis som på Utøya sommaren 2011 tycks Breivik även denna gång ha riktat in sig mot socialdemokraterna, fast denna gång de svenska istället för de norska. Att döma av dödssiffrorna som kommit in hittills nådde han dock inte upp i samma antal som förra gången. Även fast vi nu har 36 döda och ett tjugotal skadade är det helt otänkbart att han denna gång återigen kommer komma upp i 77. Men, det är förstås sant att det är svårt för vem som helst att överträffa en sådan succédebut som Utøya, även för Breivik.

Innan Breivik gjorde sig tillkänna var stämningen nästan idyllisk för vänsterfolket. Solen sken, fåglarna kvittrade, och deras ledare Stefan Löfven hade just börjat tala. Men då började det smattrande ljudet av maskingevärseld plötsligt höras, och var och en flydde hals över huvud från platsen. Ett stort antal av dem tog sin tillflykt till Systembolaget, en plats de inte har svårt att hitta till; men innan resten hann göra det så hade Breivik satt en kula i bra många av dem, och de segnade döda ned på asfalten. Påpekas bör att Breivik med denna massaker nu ensam har tagit över hundra människors liv, en bedrift få andra människor i världshistorien kan mäta sig med. Men, på Hänt i Sverige tar vi naturligtvis avstånd från våld, få inte för er något annat.

Breivik slår till mot första maj 2

Då man i Sverige gjort första maj till helgdag var det inte alltför många poliser i tjänst, varför det inte var svårt för Breivik att fly platsen när han enligt eget tycke hade visat var skåpet ska stå. I nuläget har ingen någon aning om just var Breivik befinner sig, men rikslarm har utlysts från Treriksröset i norr till Malmö i söder. Om Breivik läser detta så ska han veta att vi kommer bistå med uppdateringar om polisens rörelser i vår tidning, varför det kan vara en bra idé att fortsätta läsa. Och vill han berätta just varför han slog till mot första maj-firandet i Stockholm är vi också pigga på att intervjua honom om detta.

Massgrav efter Breiviks massaker

Massgrav efter Breiviks massaker

Med dessa bilder lämnar vi nu våra läsare för dagen, men lita på att vi kommer vara tillbaka igen i morgon.

4 thoughts on “Breivik gjorde rent hus med första maj-firande – alla bilder här

  1. Ping: Internationell media om Hänt i Sverige: Ett makalöst genombrott! | Hänt i Sverige

  2. Ping: Anders Breivik kommer ut som kulturmarxist | Hänt i Sverige

  3. Ping: Ny bok avslöjar: Feminismen bakgrunden till Breiviks vansinnesdåd! | Hänt i Sverige

  4. Ping: Kommer Breivik slå till igen i morgon? | Hänt i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s