Hänt i Sverige wallraffar: Enormt knarkbruk avslöjat inom Expo!

Robert Aschberg med sin knarkarkvart

Robert Aschberg med sin knarkarkvart

Mediegestalten Robert Aschberg har lyckats skaffa sig en tämligen proper image hos det svenska folket. Han har velat framställa sig själv som en sorts korsfarare mot orättvisor och hyckleri, och har duperat bra många människor på detta sätt. Främst är han känd för sitt ordförandeskap av organisationen Expo, som säger sig bekämpa rasism, vilket nog de flesta skulle se som lovvärt. Men efter detta wallraffreportage från Hänt i Sveriges sida kan vi nog garantera att Aschbergs och Expos rykten är förstörda för gott.

För drygt ett halvår sedan kom vår reporter Johan Gunnesson på tanken att försöka infiltrera Expo, för att visa just vad som pågår där bakom slutna dörrar. Vi hade hört många rykten om spädbarnsoffer, åkallande av onda makter och djävulska uppsåt i största allmänhet, och ville därför veta mer. Efter lång planering och hårt arbete ledde detta fram till att man kunde komma in i Expos innersta krets, där Gunnesson nu tillbringat de två senaste veckorna med att dokumentera allt som försiggår. Trots sin härdade natur blev även han chockad av den värld han fick möta, och här redogör han för sin tid i organisationen.

Vår reporter Johan Gunnesson

Vår reporter Johan Gunnesson

– Gunnesson, skulle du kunna berätta för läsarna hur detta wallraffande började?

– För drygt två veckor sedan lyckades jag få i uppdrag av Aschberg själv att dokumentera den påstådda rasismen inom den svenska miljörörelsen. Då han ville försäkra sig om att jobbet blev rätt gjort, utifrån hans sätt att se det, fick jag dock börja med att gå en hemlig kurs i Expos arbetsmetoder. Under dessa kurser får man lära sig allehanda smutsiga knep för att smutskasta sina politiska motståndare. Bland annat fanns det ett kursmoment kallat ”Hur man framställer någon som rasist”, ett ämne Expo är mycket välbekant med. Det skulle i sig själv kunna ligga till grund för ett grävande reportage, allt detta smutskastande. Men som sagt var mitt uppdrag för Hänt i Sverige inte att dokumentera deras arbetsmetoder, utan endast deras livsföring inom organisationen. Läsarna skulle få svaret på frågan: ”Just vad för ljusskygga saker pågår där inne på Expos kontor?” Och det är vad jag fullständigt blottlagt nu.

– Och just vad försiggår där?

– Skulle jag ta upp allt hiskeligt jag fick skåda där skulle jag kunna fylla en bok från pärm till pärm, vilket blir något för ett senare tillfälle. Men det jag slogs mest av var att de bodde i rena knarkarkvarter! Och att de var höga som hus morgon som kväll! Det är några riktiga pundare vi har där i Expo!

– Som jag förstått det har du lyckats få med dig bildmaterial därifrån?

– Ja. Uppe i ingressen har du en av mina bilder, från Expos lokaler. Dessutom följer här en bild av en av Expos kvinnliga medarbetare, när hon häller i sig en okänd vätska, troligen någon slags narkotika.

Expo-medarbetare

Expo-medarbetare

– Vem vet vad det där kan vara? GHB? Spolarvätska? Flytande heroin?

– Jag vet inte riktigt, och vill nog egentligen inte veta. Det jag vet är dock att Expo är en riktig knarkarorganisation. Jag tror vi genom mitt reportage fick svar på varför Expos redaktion mest bara består av hjärndöda individer. Tydligen lockar Aschberg till sig dem med knark, och håller dem kvar där just med detta knark! Så de knarkar sönder hjärnan dagarna i ända. Inte undra på att de är så paranoida och kallar alla rasister.

– Så deras rasisthysteri kanske inte är något annan än knarknoja?

– Det är mycket möjligt.

– Gunnesson, du är en mycket djärv man, som vistats i två veckor i denna miljö! Maken till civilkurage existerar inte inom svensk journalistkår!

– Tackar, tackar. Fast det senare säger nog inte så mycket, svenska journalister är inget annat än hycklande lismare som går i statens ledband. Allt de vill är att bli försörjda på livstid genom presstödet! De har ingen journalistisk integritet.

– Det ligger nog något i det. Inom en snar framtid kommer vi på Hänt i Sverige antagligen publicera en bok om Gunnessons tid i Expo, men nu är tidningen slut för dagen.

5 thoughts on “Hänt i Sverige wallraffar: Enormt knarkbruk avslöjat inom Expo!

  1. Ping: Internationell media om Hänt i Sverige: Ett makalöst genombrott! | Hänt i Sverige

  2. Ping: Svenska Motståndsrörelsen kidnappade Robert Aschberg och kräver nu att Expo läggs ned | Hänt i Sverige

  3. Ping: Hänt i Sverige behöver din hjälp att nå ut | Hänt i Sverige

  4. Ping: Expo i närbild – en bunt psykfall och DAMP-ungar | Hänt i Sverige

  5. Ping: Mathias Wåg från Expo försökte våldta Daniel Poohl – Poohl har nu polisanmält | Hänt i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s