Samhällsfarlig flata gripen för mordförsök på Janne Josefsson

Ärkeflatan Olga Goldman

Ärkeflatan Olga Goldman

Lesbiska kvinnors våldshandlingar hamnar ofta på löpsedlarna på grund av deras relativt höga frekvensgrad och vanligtvis bestialiska råhet. Nu senast är det TV-profilen Janne Josefsson som hamnat i blickfånget för dessa terrorister. Polisen misstänker att det har att göra med att feministerna inte är vidare belåtna med vissa av Janne Josefssons uttalanden på senare tid, vilket fått dem att vilja ta hans liv.

När Janne Josefsson kom hem sent på lördagskvällen väntade en psykiskt störd kvinna på honom i en avkrok. Ända sedan debatten på Publicistklubben för två veckor sedan, där Josefsson faktiskt vågade ifrågasätta Åsa Linderborg, hade Olga Goldman bara haft en sak i sinnet – att mörda honom. Av den anledningen hade hon beväpnat sig med en Magnum 44-revolver och hade lagt sig i bakhåll redan under eftermiddagen, med avsikt att vänta där ända tills han dök upp. När han sedermera dök upp runt midnatt rusade hon fram mot honom och började avlossa skott, övertygad om att han skulle dö. Men lyckligtvis hade inte ett enda av dem träffat Josefsson när magasinet var tömt. Efter att Olga försökt mörda honom lämnade hon platsen på springande fot, men polisen tog henne rätt snart, och hon häktades.

När man gjorde sökning i Olgas bakgrund fann man att hon hade tillbringat större delen av sitt vuxenliv på psykanstalter och även att hon var regionordförande för Feministiskt iniativ (Fi). Och under den husrannsakan som följde påträffade man ett stort antal lappar uppsatta på hennes väggar om något kallat ”patriarkatet”. Detta ”patriarkat” skulle störtas, män skulle mördas och lemlästas, män var inget annat än våldtäktsmän och så vidare.

Även fast Josefsson överlevde har naturligtvis denna gärning chockat samhället, och massmedia har inte haft något annat val än att fördöma Olgas tilltag. Men vissa debattörer är av avvikande åsikt. Feministiskt initiativs ordförande Gudrun Schyman ansåg att Olga var i sin fulla rätt att göra det hon gjorde. Här följer den intervju vi hade med henne under dagen:

Gudrun Schyman

Gudrun Schyman

– Gudrun, vi vet att vi är på olika sidor av det politiska spektrumet, men du kan väl ändå hålla med om att mordförsök är fel? Du måste väl ändå ta avstånd från terrorism?

– Nej! Patriarkatet är en fruktansvärd skapelse som ska bekämpas med alla medel! Ändamålet helgar medlen!

– Men Janne Josefsson dog ju nästan igår natt!

– Nästan, ja. Tyvärr missade Olga sitt mål – men hon måste ändå prisas för sitt vågade och modiga tilltag!

– Skulle du säga samma sak om en man hade mördat en feminist?

– Nej, givetvis inte. Det är män som ska mördas, inte kvinnor! Och liksom, alla män är ändå mördare!

– Vi tackar dig för den givande intervjun.

Det har påpekats i debatten som följt mordförsöket att kvinnan ifråga var homosexuell – eller som man i vardagligt tal kallar dem – en flata. Av den anledningen tog vi oss för att intervjua en viss Christer Åberg, som driver den kristna sajten apg29.nu och har debatterat detta ämne en hel del. Man skulle kunna säga att Åberg är en expert på de homosexuella och HBT-rörelsen.

– Christer, så vad har du för analys att komma med i detta fall?

– Detta var ett försök av Satan att döda Josefsson för att visa sin makt. Satan verkar främst genom homosexuella människor, som han styr som marionetter. De tror de är fria och att de gör uppror mot den rådande ordningen, men i själva verket styr Satan deras varenda drag.

– Så du menar att de homosexuella helt enkelt är besatta av Satan?

– Det är de minsann! Vad homosexualitet handlar om är att göra uppror mot Gud. Satan leder dem hela vägen!

– Det låter trist för de drabbade. Innebär det att de som blivit besatta av Satan är dömda att lyda hans minsta vink hela deras liv?

– Nja, det finns faktiskt hopp. Jesus kan bota dem! Jesus kan leda dem bort från deras homosexualitet. Jag har personligen botat ett flertal homosexuella från deras sjuka sexualitet! Och detta tack vare Jesus!

– Finns det inget annat sätt att bli botad från sin homosexualitet än genom Jesus?

– Jag tror faktiskt inte det. Men Jesus är villig att bota varenda syndig själ, från den mest frånstötande flata till den mest patetiska stjärtgosse! Han vill bara att de ska lämna sin homosexualitet bakom sig!

– Vi misstänker tyvärr att vi på Hänt i Sverige har en del homosexuella läsare. Har du något du skulle vilja säga dem innan vi avslutar?

– Ja. Jesus kan bota även er! Om ni kommer till mig kan jag vägleda er till honom! Tro inte på det där HBT-tramset om att ni är födda till att vara homosexuella, det är Satan som förlett er! Men Jesus kan ändå frälsa er! Ett långt bättre liv väntar er om ni låter bota er homosexualitet!

Här på Hänt i Sverige råder vi eventuella homosexuella bland vår läsarskara att följa hans uppmaning och tackar för i dag.

8 thoughts on “Samhällsfarlig flata gripen för mordförsök på Janne Josefsson

  1. Ping: Jonas Gardell i uppmärksammat gräl med Levengood över Yohio | Hänt i Sverige

  2. Ping: Internationell media om Hänt i Sverige: Ett makalöst genombrott! | Hänt i Sverige

  3. Ping: Helle Klein anordnar stödgala för ärkeflatan Olga Goldman; Sebbe Stakset är kritisk | Hänt i Sverige

  4. Ping: Nytt utspel från Sverigedemokraterna: Sverige och Israel är systernationer | Hänt i Sverige

  5. Ping: RFSL mörkade rapport om utbredd HIV bland homosexuella | Hänt i Sverige

  6. Ping: Olga Goldman: Varför jag blev feminist | Hänt i Sverige

  7. Ping: Turkiet saluför botemedel mot homosexualitet – Hänt i Sverige sätter pillren på prov | Hänt i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s