Hänt i Sverige avslöjar: Gabriel Wikström och Veronica Palm förskingrade skattemedel

Gabriel Wikström och Veronica Palm

Gabriel Wikström och Veronica Palm

Genom gediget grävarbete har Hänt i Sverige i dag kommit fram med ett sensationellt scoop – att dessa två framstående (S)-politiker införskaffat dyra lyxvaror för egen räkning på kreditkort endast menade för förtroendeuppdrag.

Härom dagen rapporterade vi om (C):s Annie Lööf och hennes bedrägerier. Nu har turen kommit till två (S)-politiker, utav vilken en är Hänt i Sveriges läsare välbekant sedan tidigare. På redaktionen har vi varit misstänksamma mot dessa två individer sedan ett bra tag tillbaka och tänkt att de helt enkelt inte kan ha rent mjöl i påsen. Detta föranledde vår egen Jarl Sonesson att med stöd av offentlighetsprincipen begära ut en redogörelse över de två politikernas kontosaldon, vilka vi nu noggrant granskat.

I Palms fall tycks de flesta av inköpen ha varit sexrelaterade. Följande är saker hon debiterats för av sexleksakssajten easylover.se:

1x analplugg av glas

1x plastic butt plug

2x dildo av glas

1x metal butt plug

1x blow me up dong

Samt drygt 40 andra föremål av liknande slag till ett sammanlagt värde av över 30 000 kr.

Tommy på plattan

Tommy på plattan

Gabriel Wikström däremot tycks ha haft två nöjesamma veckor ihop med sin polare Tommy på Plattan, då de checkade in tillsammans i ett hotell i Göteborg den 10 januari för att inte checka ut förrän den 23:e. De har sedan tagit emot stora leveranser av tjack direkt till hotellrummet, som de sedermera rökt tillsammans. Utöver detta har man begärt visning av en stor mängd porrfilmer på hotell-TV:n, samt ringt dyra samtal till länder i tredje världen. När städpersonalen kom in i deras rum på utcheckningsdagen möttes de av den värsta svinstia deras ögon någonsin skådat. Kanyler, holkar och diverse kroppsvätskor befläckade den annars så fina lyxsviten, och de kunde inte ens börja ta itu med städarbetet förrän de vädrat i en timme och sedan haft på sig ansiktsmasker. De två städarna tvingades sedan sjukskriva sig, då de dels mådde dåligt psykiskt av att ha behövt städa upp – dels för att de hade dragit på sig okänd bakterieinfektion.

På Hänt i Sverige ser vi det som en verklig skandal att man kan bete sig på detta vis. Alla vi tre som jobbar här har slitit hårt för varenda öre i hela våra liv, och nu ser vi att detta är vad skattepengarna går till? Fy skäms, Veronica och Gabriel! Vi hade visserligen våra farhågor om er två, men ni har gjort bort er för en hel livstid i och med detta! Men något säger oss att en viss Mona Sahlin kommer vara stolt.

3 thoughts on “Hänt i Sverige avslöjar: Gabriel Wikström och Veronica Palm förskingrade skattemedel

  1. Ping: Hänt i Sverige behöver din hjälp att nå ut | Hänt i Sverige

  2. Ping: SSU har haft kongress… som var mer som ett rejvparty | Hänt i Sverige

  3. Ping: Åtskilliga politiker återfunna i polisens zigenarregister | Hänt i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s